Home
Leden inlog
 

 

About Fenedex 

Fenedex is the association of and for Dutch exporters and other internationally operating companies. As an independent organisation, Fenedex brings together knowledge and experience, enabling its members to succesfully do business on foreign marktets.
With approximately 1350 members and over 4000 customers Fenedex is a well-known export representative of the Netherlands.

 

 

Over Fenedex


Fenedex is een particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. Fenedex is onafhankelijk en niet politiek gericht. Onze organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt die. Zo stelt Fenedex haar leden in staat om succesvol te ondernemen op buitenlandse markten. Met meer dan 1350 leden en ruim 4000 klanten is Fenedex hét gezicht van exporterend Nederland.

Fenedex is in 1954 opgericht door een tiental exporteurs, die onderling kennis en ervaring wilden uitwisselen. De doelstelling was (en is) om de kwaliteit van het exporteren en het internationaliseren van het Nederlandse bedrijfsleven te bevorderen, in het bijzonder die van de leden. Inmiddels is Fenedex de grootste onafhankelijke organisatie van exporterende en internationaliserende bedrijven.

 

Meer informatie over Fenedex en de vele activiteiten is te vinden op de website http://www.fenedex.nl